Toyota Material Handling Finland

logo

Yhteystiedot

tönäriToyota Material Handling Finland Oy on suurin Suomessa toimiva materiaalinkäsittelylaitteiden toimittaja. Yhtiö aloitti toimintansa nykyisellä nimellään 1.4.2007 Toyotan yhdistäessä kaksi omistamaansa Suomessa toimivaa trukkiyhtiötä Toyota Industrial Equipment Finland Oy:n ja BT Varastotekniikka Oy:n. Yhtiön laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat Toyota-, BT- ja Kalmar LIght-sarjan trukit sekä Toyota Storage Solutions-varastokalusteet.toyota-traigo48-4w-electric

Toyota on tunnettu autoistaan ja siitä, että on maailman suurin autonvalmistaja. Toyota Groupiin kuuluu kuitenkin yhteensä 18 isoa yritystä, jotka valmistavat pääasiassa erilaisia teollisuustuotteita. Yksi tällainen yritys on Toyota Material Handling Group, joka on maailman suurin materiaalinkäsittelylaitteiden ja trukkien valmistaja. Vuosituotanto on 190 000 trukkia, ja merkin osuus maailman trukkimarkkinoista on 25 prosenttia. Euroopan toiminnasta vastaa Toyota Material Handling Europe, jonka myynti- ja markkinointiverkosto kattaa 31 maata. Euroopan tuotantolaitokset sijaitsevat Ranskassa (Ancenis), Ruotsissa (Mjölby) jaItaliassa (Bologna).

 

Toyotan ja BT:n vahva tuotevalikoima

Suomessa Toyota-vastapainotrukit ja BT-varastotrukit ovat olleet menestyksekkäitä jo vuosikymmenien ajan.

Toimintojen yhdistymisen myötä verkosto on kasvanut ja tuote- ja palveluvalikoima on vahvistunut entisestään. Vahvaa trukkimallistoa täydentävät Kalmarin 5 – 9 tonnia nostavat vastapainotrukit sekä Manitou-maastotrukit. Yhtiö on Suomen markkinajohtaja osuuden ollessa yli 30 prosenttia.

Merkittävä osa tuotevalikoimaa ovat varastokalusteet ja varastoautomaatio. Toyota on myynyt menestyksekkäästi varastokalusteita Suomessa jo yli 20 vuoden ajan. Toiminta kattaa kokonaisratkaisut aina varastojen ja hyllyratkaisujen suunnittelusta ja toimittamisesta niiden kokoonpanoon.

Toyota Material Handling Finlandin toimintaa ohjaa asiakaslähtöisyys. Yksilölliset vuokraus- ja rahoitusratkaisut sekä niihin liittyvät huoltopalvelut ovat hyvä esimerkki yhtiön tarjoamista asiakaskohtaisista palveluratkaisuista. Toyota Rental -sopimus on nykyaikainen ja joustava tapa hankkia tarpeita vastaava trukkikalusto ja vapauttaa trukkeihin sekä niiden kunnossapitoon sidottuja pääomia itse liiketoimintaan. Noin 2500 trukin vuokrakalustosta löytyy vaivattomasti apu myös tilapäisiin trukkitarpeisiin.

Yhtiön palveluksessa on 140 henkilöä ja liikevaihto on 44 miljoona euroa (2012). Vantaalla sijaitsevan päätoimipaikan lisäksi yhtiöllä on neljän aluekonttorin ja kuuden sopimushuoltajan verkosto. Ammattitaitoisia ja mallikohtaisen koulutuksen saaneita asentajia on yli 80, mikä varmistaa nopean kunnossapitopalvelun sekä asiakkaiden konekannan jatkuvan käytettävyyden joka puolella Suomea.Pinkkari

 

Hyödynnä osaamistamme trukkivuokrauksessa!

Miksi vuokrata trukit juuri meiltä?

¤ Olemme Suomen johtava materiaalinkäsittelylaitteiden ja palvelujen toimittaja.

¤ Meiltä saat laadukkaat Toyota vastapainotrukit ja BT varastotrukit.

¤ Ammattilaiset auttavat kartoittamaan juuri sinulle sopivan trukin.

¤ Meiltä saat nopena toimituksen! Parhaimmillaan trukki toimitetaan jo saman päivän aikana ja nouto yhtä vaivattomasti sovittuna ajankohtana.

¤ Maksat vain käyttämistäsi päivistä.

¤ Saat aina tarkastetut ja huolletut vuokratrukit käyttöösi.

¤ Trukit huolletaan ja korjataan aina turvallisilla, alkuperäisillä osilla.

Lavari


 Vuokrauksen hinta sisältää aina!

¤ Määräaikaishuollot ja korjaukset ( poislukien itseaiheutetut vauriot )

¤ Akut ja renkaat.

¤ Vakuutuksen (osakaskon ja yli 15 km/h liikkuvat liikennevakuutuksen)

¤ Uuden tai uudehkon koneen.

¤ Kaikki trukkimme ovat turvallisia, tuottavia ja aina CE-hyväksyttyjä.

 

 

Uusimmat tuotteet löydät täältä:

http://www.toyota-forklifts.fi/fi/products/new-products/pages/uudettuotteet.aspx