PNO Oy

pno

Yhteystiedot

PNO on 12 000 perävaunulla  Pohjolan johtava trailerivuokraamo. Kalustossamme on laaja valikoima erillaisia vaunumalleja. Laajan valikoiman turvin voimme tarjota ratkaisun lähes kaikkiin kuljetustarpeisiin. Olemme toimimineet  35 vuoden ajan vuokra-alalla ja tukeneet asiakkaiden toimintaa neuvonnalla ja asiantuntemuksella. Olemme erikoistuneet kuuntelemaan asiakkaiden toiveita ja pystymme toteuttamaan toiveet  nopeasti.

Vaunun vuokraaminen on sen ostamiselle  hyvä vaihtoehto. Vuokravaihtoehto ei sido pääomaa. Lisäksi vuokravaihdotehdossa asiakkaan ei tarvitse kantaa investointiin liittyviä riskejä. Vaunun kustannukset ovat aina vakaat ja vakaa kulurakenne helpottaa yrityksen muuta laskentaa. Kustannustehokkuuden lisäksi vuokraaminen on joustava ja helppokäyttöinen tapa hankkia tarpeellinen kalusto käyttöön.

Tarjoamme kalustoa sekä lyhyt- että pitkäaikaisille vuokravaihtoehdoille. Näin ollen vakaan ja tasaisesti jatkuvan  tarpeen voi täyttää pitkäaikaisvuokralla ja nopeasti muuttuvat tilanteet hoitaa vuokraamalla lyhytaikaisesti. Tavoitteemme on tarjota asiantuntemuksemme asiakkaan käyttöön, jotta asiakas aina saa käyttöön parhaan mahdollisen tuotteen.

Varmistamme PNO:n laadun mm. seuraavien kohtien avulla:

  • Kalustoon hankittavien tuotteiden laatu
  • PNO:n oma korjaamo
  • Nuori vaunu kalusto
  • Alan tuntemus ja kokemus

Visiomme on toimia alalla suunnannäyttäjä ja toimittaa markkinoille mahdollisimman päteviä ja optimaalisia ratkaisuja.

Toimimme laadukkaiden valmistajien kanssa, kuten Krone, Ekeri , Schmitz ja Limetec.

Olemme asiantuntijoita Moving Floor – vaunujen osalla ja hollantilaisen Krakerin edustaja Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.