Nostopalvelu Simola

nostopalvelu-simola

Yhteystiedot

Nostopalvelu Simola Oy

Henkilönostimista ajoneuvonostureihin Varsinais-Suomessa

Olemme erilaisten nosturien ja nostimien vuokraukseen erikoistunut yritys.Henkilönostin valikoimaamme kuuluvat mm. saksilava, kuukulkija, hinattavat nostimet sekäerikoisnostimet. Ajoneuvonosturi -valikoimamme laitteet ovat kätevästi liikuteltavia mobiilinostureja, joista löytyy sopiva nosturi 200 tonnin nostokykyyn asti.

Toimitamme nostimia ja nostureja ympäri Länsi- ja Etelä-Suomen, aina Poriin ja Helsinkiin asti. Asiakas voi joko noutaa tai pyytää meiltä laitteen kuljetuksen työkohteeseen. Ajoneuvonosturiemme mukana tulee ammattitaitoinen kuljettaja. Henkilönostimet vuokraamme ilman kuljettajaa, jolloin koulutamme vuokraajan nostimen turvalliseen käyttöön.

Kalustossamme on sekä ulko- että sisäkäyttöön sopivia nostimia ja nostureita. Pääsääntöisesti akkukäyttöiset sopivat sisätiloihin ja dieselkäyttöiset ulkotiloihin.

Nostopalvelujen asiantuntija

Olemme nosturien ja nostimien luotettava ja turvallinen toimittaja. Kalustomme on huollettua ja nykyaikaista ja sopii vaativiinkin nostotöihin.

Autamme mielellämme valitsemaan sopivimman nostimen tai nosturin tarpeidesi ja työkohteesi mukaan. Suoritamme työmme vastuullisesti ja sekä työntekijöiden että työympäristön turvallisuudesta huolehtien. Henkilönostimen vuokraukseen voi liittää myös turvavaljaat ja -varusteet.