HN Rent Oy

hnrent

Yhteystiedot

Maanrakennus­koneiden vuokrausta

HN Rent Oy vuokraa laadukkaita maanrakennuskoneita

Vuokraamme maanrakennuskoneita pieniin ja suuriin tarpeisiin sekä yksityishenkilöille että yrityksille koko Suomessa. Tarjoamme kaikille vuokrakoneillemme nopean ja toimivan huoltopalvelutakuun. Toimitamme koneet tarvittaessa lavettikuljetuksena. Toimipaikkamme sijaitsee Hyvinkäällä. Autamme mielellämme oikean koneen ja vuokra-ajan valinnassa. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeintä.

Kaikkiin koneisiin saatavilla erilaisia lisälaitteita, kysy tarjousta. Tutustu konevalikoimaamme ja tarkempaanvuokraushinnastoon sekä vuokrausehtoihin.

Vuokraamme koneita vuorokausi- tai viikkovuokralla, poikkeuksena suorasyöttöseula, jonka minimivuokra-aika on 1 viikko. Pyydä tarjous myös pitkäaikaisvuokraukseen.

Kaivinkone

_mg_8021-24-small

Laadukkaat kaivinkoneet nopeasti

Meiltä saat vuokrattua edullisesti kaivinkoneita kaikenlaisiin maanrakennustarpeisiin. Meillä on kaivinkoneita 1 tonnin Kubotau-10:stä lähtien aina 25 tonnin Volvo 240 BLC -kaivinkoneisiin asti ja kaikkea siltä väliltä. Kaivukoneen vuokraaminen on riskitön ratkaisu, kun koneelle ei ole tiedossa vakinaista työmaata pitkäksi ajaksi tai kun esim. omassa konekannassa ei ole sopivankokoista konetta vapaana. Oli kaivinkonetarpeesi iso tai pieni, meiltä löytyy siihen ratkaisu. Vuokraamme koneita koko Suomessa.

Voit vuokrata kaivinkoneen joko vuokrakausiksi tai viikoiksi. Toimitamme koneet tarvittaessa myös lavettikuljetuksena. Kaikilla vuokrakoneillamme on nopeasti toimiva huoltopalvelutakuu.

Tutustu tarkemmin kaivinkonevalikoimaamme, hinnastoomme ja vuokrausehtoihimme.

Kaikkiin kaivinkoneisiin on saatavilla erilaisia lisälaitteita, kuten esim. iskuvasaroita, erilaisia kauhoja ja lajittelukouria. Yli 16 tonnia painaviin kaivinkoneisiin on saatavilla myös rumpuseulakauha. Pyydä tarjous lisälaitteista!

Pyöräkuormaaja

_mg_0722-small

Paljon kokovaihtoehtoja pyöräkuormaajissa

Tarjoamme vuokralle erikokoisia pyöräkuormaajia koko Suomessa. Pyöräkuormaajien koot vaihtelevat alle 2 tonnin pyöräkuormaajista jopa 20 tonnin pyöräkuormaajiin asti. Valitse itsellesi ja työmaallesi sopiva pyörökuormaaja laajasta valikoimastamme. Pienemmät koneet sopivat hyvin esim. piharakentamiseen tai navetoissa työskentelyyn. Suurempia koneita vuokrataan mm. soran kuormaukseen.

Toimitamme kuormaajat tarvittaessa lavettikuljetuksena. Kaikilla vuokrakoneillamme on tarjolla nopeasti toimiva huoltopalvelutakuu. Pyörökuormaajiin on saatavilla erilaisia lisätarvikkeita, kuten kauhoja ja trukkipiikkejä. Myös lähes kaikkiin pyöräkuormaajiin on saatavilla talvikunnossapitovarustus. Kysy tarjous lisätarvikkeista.

Tutustu myös hinnastoon, vuokrausehtoihin ja vuorokausi- sekä viikkovuokriimme.

 

Jyrä

hamm3011-small

Jyrät työmaalle vaivattomasti

Laajaan konevalikoimaamme kuuluvat myös erikokoiset jyrät. Valittavana on 4 – 5 tonnin Dynapac-jyriä sekä 8 tonnin jyriä. Tarjoamme konevuokrausta koko Suomessa. Toimitamme tarvittaessa jyrät myös lavettikuljetuksena. Kaikilla vuokrakoneillamme on aina nopeasti toimiva huoltopalvelutakuu.

Voit vuokrata jyrän joko vuorokausi- tai viikkovuokralla, kumpi sinulle sopii paremmin. Tutustu kalustoomme ja tarkempaan hinnastoon sekä vuokrausehtoihin. Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

 

Suorasyöttöseula

seulontaa-small

Vuokraa suorasyöttöseula kilpailukykyiseen hintaan

Valikoimastamme löydät seulat monipuoliseen seulontaan, kuten mullalle, soralle, rakennusjätteelle ja betonijätteelle. Meiltä saat vuokralle Keestrack combo -suorasyöttöseulan kaikenlaiseen seulontaan. Toinen seuloistamme (Powerscreen Warrior 800) on varustettu magneettierottimilla. Suorasyöttöseulan minimivuokra-aika on yksi viikko. Voit vuokrata seulan joko viikko- tai kuukausivuokralla. Vuokraamme koneita koko Suomessa. Toimitamme seulat tarvittaessa myös lavettikuljetuksena.

Tutustu kalusteluetteloon ja tarkempiin vuokraushintoihin sekä vuokrausehtoihin.
Tarjoamme laadukkaita koneita kilpailukykyiseen hintaan. Suunnitellaan yhdessä työmaallesi tehokkain seulontaratkaisu!