Europcar

Europcar-logo

Yhteystiedot

Toimipisteemme Suomessa

Europcar on Suomen johtava autovuokraamo. Tavoitteemme on olla yrityksesi asiakaslähtöinen kumppani, jonka palvelut joustavat asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Alan kattavin paketti- ja kuorma-autovalikoima tarjoaa ratkaisun yrityksesi kaikkiin kuljetustarpeisiin ja monipuolisen henkilöauto- ja minibussikaluston avulla hoituvat yrityksesi henkilökuljetustarpeet. Mahdollistamme sijais- ja lisäautotarpeiden keskittämisen yhteen paikkaan sekä tarjoamme kilpailukykyisen vaihtoehdon auton omistamiselle.

Vuokraus tuo joustoa yrityksen vaihteleviin ajoneuvotarpeisiin

Yritysten omien autojen käyttöastetta seuraamalla avautuu mahdollisuuksia kiinteiden kustannusten pienentämiseksi ja säästöjen aikaansaamiseksi. Yrityksen kannattaa omistaa / liisata vain ne ajoneuvot joille voidaan taata ympärivuotinen käyttö. Vuokra-auto on riskittömin ja taloudellisin vaihtoehto, kun autojen käyttötarve vaihtelee vuodenajan tai muun sesongin mukaan.

Vuokra-auto soveltuu erittäin hyvin projekteihin, joiden lopullinen kesto ei ole selvillä. Sovitun minimiajan jälkeen auton voi palauttaa heti tarpeen loputtua, eikä yrityksen tarvitse maksaa “seisovan” auton kustannuksia. Maksat vain auton käytöstä. Vuokra-autokalusto on hyvä vaihtoehto yritystoimintaa aloitettaessa tai laajennettaessa ja autoon varatun pääoman voit käyttää ydinliiketoiminnan kehittämiseen.

Europcarin autoilla hoidat myös ulkomaille suuntautuvat kuljetustarpeet ja halutessasi voit jättää auton kohteeseen. Ulkomaan vuokraukset hinnoitellaan tapauskohtaisesti kohdemaan ja ajoreitin mukaan. Kysy lisätietoja ja pyydä tarjous.

Minileasing yritysasiakkaille

Europcar vuokraa uudenveroisia autoja vaivattomasti ja kustannustehokkaasti alkaen yhdestä kuukaudesta jopa vuoden vuokra-ajalle. Minileasing-sopimus on juostava ja riskitön: aikataulun tai tarpeen muuttuessa auton voi palauttaa koska tahansa sovitun minimiajan jälkeen ilman erillistä vuokrauksen keskeytysmaksua. Autoa on myös mahdollista vaihtaa kesken sopimuskauden, mikäli käyttötarve muuttuu.

Minileasing- tuote sopii etenkin yrityksille joiden liiketoiminta on
  • alkuvaiheessa tai voimakkaassa muutoksessa
  • kausiluonteista / projektityyppistä
   
tai jotka haluavat
  • joustavuutta ja helppoutta kalustohallintaan
  • rajoittaa kiinteitä kustannuksia
  • tarkkaa projektikohtaista kustannusseurantaa
  • riskittömän työsuhdeauton uuden työntekijän koeajalle
  • maksaa vain auton käytöstä, ei sen seisottamisesta