24Rent

24rent

Yhteystiedot

24Rent on sataprosenttisesti suomalainen autonvuokrausyritys ja jo yli 50 000 asiakasta on päässyt kokemaan uudenlaisen vuokrauskokemuksen. 24Rent tarjoaa nopeaa ja helppoa autonvuokrausta itsepalveluperiaatteella vuorokaudenajasta ja paikasta riippumatta.

Pääset matkaan aina tarpeisiisi parhaiten sopivalla autolla, sillä laajaan kalustoomme kuuluu erikokoisia pakettiautoja, henkilöautoja ja uutuutena myös sähkö- ja hybridiautoja. Meidän asiakkaanamme et joudu jonottamaan toimistossa, sillä kaikki asiointi kanssamme onnistuu sutjakasti verkossa. Saat auton varattua verkkosivulta tai mobiilisovelluksellamme ja matkaan pääset vaikka heti avaamalla auton ovet omalla puhelimellasi. Auton avaimet odottavat sinua hansikaslokerossa.

Minimivarausaika on vain kaksi tuntia, mikä palvelee erityisesti kiireistä yrittäjää. Pidempiaikaiseen tarpeeseen suosittelemme 24Rent-minileasingia. Minileasing-automme palvelevat sinua silloin kun et halua sitoutua vuosikausiksi leasing-sopimuksiin. Valitse tarpeisiisi parhaiten sopiva henkilö- tai pakettiauto ja vuokraa se helposti kuukaudeksi tai jopa puoleksi vuodeksi itsellesi kiinteään hintaan. Aja minileasing-autolla silloin kun sille on tarve ja käytä säästösi vaikkapa yrityksesi tuotekehitykseen!

Lisätietoja: 24Rent – yritysmyynti!
Ota yhteyttä sähköpostitse yritysmyynti@24rent.fi tai puhelimella 075 32 525 92