RA-Rakennuskonevuokraus – Vuokrausta palveluun panostaen

RA-Yhtiöt käsittää kaksi yritystä: RA-Urakointi Oy ja Telineurakointi RA Oy. RA-Urakointi on vuonna 1994 perustettu saneerausyhtiö. Alkunsa se sai Saumausurakointi RA -nimellä, joka on edelleen aputoiminimenä yhtiöllä. Nyt yhtiö kuuluu Suomen merkittävimpiin julkisivusaumauksia tarjoaviin yhtiöihin ja toiminta on laajentunut kattamaan kokonaiset julkisivusaneerausurakat sekä kylpyhuonesaneeraukset. RA-urakoinnilla on myös keskeisille toimille ISO 9001 -laatusertifikaatit, jollainen on tulossa myös vuokraustoiminnalle.

Julkisivujen saneerauksissa oleellisena osana ovat rakennustelineet, joiden osaamisen myymiseksi Telineurakointi RA Oy on perustettu vuonna 1997. Rakennustelineet ovat oleellisessa asemassa rakennustyömaiden työturvallisuudessa ja siihen on myös panostettu: telineet ovat aina turvallisia ja asetusten mukaisia.

RA-Rakennuskonevuokraus henkilöstönostimet
Henkilönostimet ovat yksi tärkeä vuokrauslinja RA-Rakennuskonevuokrauksella. Tällä Dino 260XT -nostimella päästään 26 metrin työskentelykorkeuteen.

RA-Rakennuskonevuokraus

Pari vuotta sitten RA-Yhtiöt hankki Malmin lentokentän kupeesta hallin, jossa aiemmin toimi Ramirentin vuokraamo. Tilat sopivat erittäin hyvin monipuoliseen vuokraustoimintaan ja tänne syntyi uusi RA-Yhtiöiden rakennuskonevuokraamo. ”Ei siitä ainakaan mitään haittaa ole, että vuokrausasiakkaat tuntevat paikan”, sanoo toimitusjohtaja Rauno Asplund. ”Etunsa on myös Malmin Rautian sijainti tässä ihan lähellä, jolloin asiakkaat voivat yhdistää tarvikkeiden ja vuokrakoneiden noudon yhteen reissuun.”

Vuokrakonevalikoima kattaa normaalit rakennuskoneet, lämmittimet ja sähköistystarvikkeet. Lisäksi sähköistyksiin tarjotaan palvelua, jossa sähköistys suunnitellaan ja viedään käytännön toteutuksena työmaalle.

Telinevuokraus täydentää vuokrauspalvelua erittäin hyvin. Telineet saa joko noudettuna, paikalle tuotuna tai pystytettynä tarpeen mukaan. Myös muut koneet saadaan paikalle toimitettuna, jos näin halutaan.

”Kaikkiaankin me olemme hakeneet vuokrausmarkkinoilta markkinarakoa palvelulla. Me olemme itse rakentamisen ammattilaisia ja tunnemme työnteon. Voimme antaa monenlaista apua työnteon helpottamiseksi”, tähdentää Asplund. ”Panostamme koneiden käytönopastukseen, jolloin asiakas saa vuokrakoneesta täyden hyödyn irti.”

Yhtenä merkittävänä vuokraustuotelinjana ovat henkilönostimet, joita on yli 30 metriin ulottuviin nostokoriautoihin asti. Näitä vuokrataan myös kuljettajan kanssa.

”Ja lisäämme kalustoa kysynnän mukaan”, lupaa Asplund. ”Suureksi osaksi vuokrakalusto liikkuu tänä päivänä netin välityksellä.”

Juha Kuusjärvi

www.ra-yhtiot.fi