Ohjeet

ohjeet

Kun etsit vuokrakonetta tai -laitetta.

Voit aloittaa etsimisen etusivun pikahakukentässä kirjoittamalla kohtaan Kaluston tyyppi etsimäsi tuotteen nimikkeen kokonaisuudessaan tai valitsemalla sen kirjoittamisen aikana tarjotuista vaihtoehdoista.

Halutessasi voit tehdä aluerajauksen kohdassa Alue kirjoittamalla paikkakunnan nimen tyhjään kenttään tai valita sen kirjoittamisen aikana tarjotuista vaihtoehdoista. Tämän jälkeen painat vain Hae ja palvelu näyttää Sinulle etsimäsi yritykset. Nyt voit ottaa yhteyttä valitsemiisi yrityksiin puhelimitse, lähettämällä sähköpostia tai jättämällä tarjouspyynnön samanaikaisesti useammalle yritykselle – täyttämällä vain yhden lomakkeen.

Tarjouspyyntölomakkeeseen pääset valitsemalla aktiiviseksi haluamiesi yritysten tarjouspyyntö -painikkeet ja lopuksi painamalla hakukentän tarjouspyyntö –painiketta. Nyt voit täydentää lomakkeen ja painaa Lähetä tarjouspyyntö –painiketta. Näin tarjouspyyntösi välitetään helposti ja vaivattomasti usealle yritykselle yhdellä ja samalla lomakkeella.

Voit etsiä vuokrattavaa tuotetta myös Kalustohaku -sivulla. Aloita valitsemalla ensin pääkategoria (ikonit), josta haluat vuokrattavaa tuotetta etsiä. Tämän jälkeen voit valita pääkategorian alle avautuvista alakategorioista etsimäsi, jonka jälkeen palvelu näyttää sinulle haluamiasi laitteita vuokraavat yritykset. Nyt voit edetä yllä olevien aiempien ohjeiden mukaisesti.