Nostolava-auto Jalo & Jalo Oy jatkaa kasvuaan

Nostolava-auto Jalo & Jalo Oy on ostanut Havator Oy:n nostolava-autoliiketoiminnan. Samalla yritykset ovat solmineet yhteistyösopimuksen molempien yritysten palveluiden tarjoamisesta. Kauppahintaa ei ole julkistettu.

ostolava-auto Jalo & Jalo Oy on nostolava-autoihin ja henkilönostimiin erikoistunut turkulainen perheyritys, jolla on yli 40 vuoden kokemus nostopalvelualalta. Nostolava-auto Jalo & Jalo Oy:n toimitusjohtaja Kari Jalo kommentoi kaupan vahvistavan yrityksen asemaa koko Suomessa sekä etenkin pääkaupunkiseudulla ja samalla se laajentaa heidän toimintaa myös Ruotsissa.

Havator keskittyy jatkossa heidän vahvimpiin liiketoiminta-alueisiin kuten nostopalveluihin, erikoiskuljetuksiin, raskassiirtoihin ja kokonaisprojektipalveluihin. Havatorin toimitusjohtaja Jussi Yli-Niemi luottaa yhteistyön Jalo & Jalon Oy:n kanssa varmistavan heidän projektiasiakkailleen laajan kokonaisuuden luotettavalta taholta myös jatkossa kun on kyseessä nostolava-autopalvelut.

Vahvasti viime vuosina kasvanut Nostolava-auto Jalo & Jalo Oy hankki vuoden 2012 syksyllä Ristosakari Oy:n toiminnat, joka laajensi varsinkin yrityksen henkilönostin- ja kuukulkijakalustoa. Viime vuonna Jalo & Jalo osti enemmistön Jyväskylässä kotipaikkaa pitävästä nostolava-autoyritys Kymppinostot Oy:stä. Laajentumisen myötä Jalo & Jalo pystyy palvelemaan laajaa asiakaskuntaansa monipuolisella kalustolla Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Baltian maissa.  Mikään kohde ei ole Jalo & Jalo Oy:lta tavoittamattomissa, oli sitten kyseessä matalat porttikongit tai yli sataan metriin kohoavat kohteet.

www.jalojalo.fi