Konekesko lanseeraa uuden K-PARTS -varaosa- ja tarviketuotesarjan

K-PARTS on uusi varaosien ja tarvikkeiden tuotesarja, josta löytyvät erilaiset varaosat ja muut konealaan liittyvät tuotteet. Valikoimasta löytyy yleisosia, konetarvikkeita, vaihtoehtoisia varaosia ja muita tuotteita monipuolisesti eri merkkeihin.

K-PARTS on vastaus asiakkaiden tarpeisiin: tarjolla on laadukkaita tuotteita ammattikäyttöön laajasti kunkin koneryhmän sesonkien mukaisesti silloin kun niitä tarvitaan. Uuden tuotelinjan ansiosta Konekesko pystyy palvelemaan asiakaskuntaa entistä laaja-alaisemmin sekä tarjoamaan huokeamman vaihtoehdon esimerkiksi vanhempien koneiden osatarpeisiin. Varaosat kattavat maatalous-, maanrakennus- ja ympäristökoneet merkistä riippumatta.

Tuotevalikoimaa suunniteltaessa ideana on ollut löytää perustuotteiden ohelle uusia, innovatiivisia sekä arkea helpottavia ratkaisuja ammattilaisten tarpeisiin. Valikoimasta löytyy tarvikepuolella mm. työvaloja, sähkötarvikkeita, työkaluja sekä työntö- ja nostovarsia. Varaosissa on mm. suodatinpaketteja, starttimoottoreita, latureita, ilmastoinnin varaosia, turboahtimia sekä kauhan kynsiä ja kiinnikkeitä. Tavoitteena on jatkossa reagoida nopeasti asiakkaiden uudistuviin tarpeisiin ja laajentaa valikoimaa jatkuvasti.

Tuotteet on saatavilla helmikuun puolivälistä alkaen kaikissa K-varaosa-liikkeissä sekä Konekesko Webshop-verkkokaupassa osoitteessa webshop.konekesko.fi.