Koneet vuokralle ja omaksi

Noin 20 vuoden kokemuksella konevuokrausta tutkaileva Seppo Patama on huomannut vuokrauksen määrän kasvavan. ”Siitä on tullut vaihtoehto koneiden ostamiselle. Enää ei ole tarpeellista aina omistaa koneita, vaan yhä useampi käyttää nyt vuokrakoneita tasaamaan kysynnän huippuja”, sanoo Seppo Patama. ”Tästä syystä mekin olemme nyt Minikoneella lisänneet vuokrakoneiden määrää ja valikoimaa. Keväällä ja kesällä vuokrasimme paljon mini- ja midikuokkia, mutta nyt talvea kohti kysyntä kohdistuu yhä enemmän pien- ja pyöräkuormaajiin. Meiltä voi vuokrata koneen päiväksi, viikoksi tai koko kaudeksi. Hoidamme myös koneiden kuljetukset”, sanoo Patama.

Minikone Oy - Vuokrata.fi
Minikone Oy myös myy kaivukoneita ja kuormaajia. Syömähampaana tällä puolella on Eurocomachin 1-10 tonnin monipuolinen kaivukonevalikoima.

 ”Eurocomach on niittänyt mainetta laadukkaana ja luotettavana koneena Suomessa jo useamman vuoden ajan”, sanoo Kaj Pihlaja Minikone Oy:ltä. ”Meiltä löytyy niitä hyvä valikoima uusina ja käytettyinä heti varastosta”, päättää Pihlaja.

Jussi Lehtonen