Jungheinrichilta trukit kaksivuorokäyttöön ilman akunvaihtoa

Jungheinrichin joihinkin sähkökäyttöisiin trukkeihin on nyt saatavana lisävarusteena kaksivuorokäyttötakuu ilman välilatausta ja akunvaihtoa. ”Trukkimme voivat hoitaa kaksi vuoroa samalla akulla erittäin alhaisen energiankulutuksen vuoksi”, tekniikasta vastaava Jungheinrichin johtaja Dr. Klaus-Dieter Rosenbach toteaa. ”Tämä ei ole tyhjää puhetta, vaan pystymme todella toteuttamaan sen, minkä lupaamme asiakkaillemme.” Jos akku tyhjenee ennen toisen vuoron päättymistä, Jungheinrich lupaa toimittaa asiakkaalle maksutta vara-akun.

Lupaus koskee useita tyypillisesti monivuorokäytössä olevia uusia trukkeja*, jollaisia ovat esimerkiksi vastapainotrukit, kapeakäytävätrukit, ETV 214/216 -työntömastotrukki ja ECE XL -matalakeräilytrukki, joissa on Jungheinrichin korkeataajuusvaraaja ja tietynlainen akkutyyppi.

Kymmenen viime vuoden aikana Jungheinrich on useiden merkittävien teknisten edistysaskelten avulla onnistunut pienentämään trukkiensa energiankulutusta joissakin tuotesegmenteissä jopa 38 prosenttia. Esimerkkejä kehityksestä ovat sähkömoottorikäyttöisten trukkien saralla siirtyminen vaihtovirtatekniikkaan kautta linjan sekä energian talteenotto jarrutuksen ja kuorman laskemisen aikana.

Jungheinrich on maailman johtavia trukki-, varasto- ja materiaalinkäsittelytekniikan alan yrityksiä. Yritysten sisälogistiikan laitteiden valmistajana sekä laitteiden, palvelujen ja kokonaisratkaisujen toimittajana Jungheinrich pystyy tarjoamaan asiakkailleen kattavan valikoiman trukkeja, logistiikkajärjestelmiä, palveluja ja neuvontaa. Jungheinrich-osakkeilla käydään kauppaa kaikissa Saksan pörsseissä.

www.jungheinrich.fi