Järvileasing haastajaksi leasingautomarkkinoille

Porvoosta käsin toimiva Järvileasing tarjoaa yksilöllisiä leasingratkaisuja yritysten autotarpeisiin. Autoleasing on yritykselle kustannustehokas ja huoleton ratkaisu. Useimmiten leasing keventää yrityksen tasetta ja vapauttaa pääomaa yrityksen ydinliiketoimintaan ja käytössä on aina tarkoituksenmukainen, luotettava ja kustannustehokas hyötyajoneuvo tai henkilöauto.

Järvileasing on osa Autotalo Järvi -yritysryhmää. Autotalo Järvi on saavuttanut vankan aseman Itä-Uudenmaan automarkkinoilla keskittymällä erityisesti yksilölliseen palveluun. Myös Järvileasing luottaa hyvään ja yksilölliseen palveluun ja uutena tulokkaana haluaa haastaa vakiintuneemmat toimijat myös kilpailukykyisellä ja joustavalla hinnoittelullaan.

Autotarpeet ovat erilaisia eri yrityksissä – ne voivat olla erilaisia myös samassa yrityksessä eri aikoina. Järvileasing Optimi-, Huolto-, Rahoitus- tai Minileasing tarjoaa ratkaisun erilaisiin autotarpeisiin. Leasingasiakas voi valita minkä tahansa automerkin tai -mallin, myös vähän käytetyn, jolloin auton verotusarvo on pienempi kuin uuden. Yksi Järvileasingin erikoisalue on hyötyajoneuvot, jotka toimitetaan asiakkaan toiveiden mukaan valmiiksi varusteltuina avaimet käteen -periaatteella.

Järvileasingin myyntijohtaja, autokaupan ja -leasingin veteraani Markku Peltoniemi uskoo uuden yrittäjän konseptin menestykseen:

– Vahvuutemme on, että voimme palvella myös pieniä ja keskisuuria yrityksiä yksilöllisesti. Meitä eivät sido tiukat määräykset minimimääristä tai sopimusajoista, emme ole myöskään sitoutuneet tiettyihin automerkkeihin. Meiltä löytyy kaikki merkit ja mallit tarvitsipa asiakkaamme yhden tai sata autoa, viikoksi tai viideksi vuodeksi, aivan asiakkaan tarpeesta riippuen. Uutena ja vielä pienenä toimijana voimme myös kilpailla aggressiivisella ja asiakasystävällisellä hinnoittelulla. Toimistomme sijaitsee Porvoossa, mutta toimialueemme on koko Suomi. Tervetuloa haastamaan meidät!